Szervizdíjak

Minden esetben bevizsgálási díjat számítunk fel. Amennyiben az ügyfél elfogadja a javítási árajánlatot, a bevizsgálási díjat elengedjük.

Az adathordozókon található adatokat bizalmasan kezeljük, de értük felelősséget nem vállalunk. Az átvételkor nem látható, nem tapasztalható, illetve nem jelzett hardveres vagy szoftveres hibákért, sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

A számítógépen használt szoftverek jogtisztaságáért felelősséget nem vállalunk, telepített vírusirtó szoftverek működésére garanciát nem áll módunkban adni.

Az elkészült készülékre a kiértesítést követő 15. naptári nap elteltével tárolási díjat számítunk fel. Amennyiben nem viszi el a készülékét, Általános szerződési feltételeink szerint 90 naptári napon túl aláírásával beleegyezik, hogy a készülékét megsemmisítsük vagy értékesítsük. A tárolási díj 200 Ft/nap

Amennyiben a nálunk vásárolt eredeti vagy utángyártott patron, toner, bármilyen meghibásodást okoz a készülékében azért felelősséget vállalni NEM tudunk!

Szolgáltatásaink Árak
Érvényes: 2021.07.01-től visszavonásig. Az árváltozás jogát fenntartjuk !
Rendszertelepítés hozott lemezről ingyenes programokkal 6.000 Ft
Számítógép alkatrészek tesztelése 2.000 Ft/alkatrész
Számítógép teljes bevizsgálása (amennyiben alkatrészeit cégünk megvásárolja, a tesztelés ára beszámításra kerül!) 6.000 Ft
Számítógép bővítés, átépítés 4.000 Ft+alkatrész
Adatmentés
600 Ft / 10GB
BIOS frissítés , router beállítás, wifi telepítés
2.000 Ft
Tisztítás *  
 — számítógép 3.000 Ft 
 — notebook  4.000 Ft – 6.000 Ft 
 Sürgősségi felár 5.000 Ft
Az árváltozás jogát fenntartjuk, a szervízdíj tételek csak irányadóak, ettől, esettől függően eltérhetünk!
  • * Tisztítás:
    A tisztítás ára függ a laptop értékétől valamint a szétszerelés bonyolultságától.
    A laptopok tisztítását szervizünkben rövid határidővel vállaljuk, melybe beletartozik a laptop külső tisztítása, belső portalanítása, a processzor újrapasztázása. Ezzel akár 1 évvel is megnövelheti a készülék élettartamát, illetve a túlmelegedésből származó alaplapi hibák előzhetőek meg. Az üzleti és gamer laptopok esetén az igénybevétel miatt egy erősebb hőelvezető anyagot használunk.