Pályázat

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

PROJEKT BESZÁMOLÓ

 

Pályázati felhívás neve, kódszáma: GINOP-1.2.9-20 – Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása

A projekt címe: „Számítástechnikai szaküzlet fejlesztése”

Projekt azonosító: GINOP-1.2.9-20-2021-05811

Képviseletre jogosult: Buka László ügyvezető

A szerződött támogatás összege: 3 211 908 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.04.29.

Kedvezményezett neve: Pc-Impressz Kft. (székhely: 4100 Berettyóújfalu, 1597/4/A/4 hrsz.)

Adószám: 14109559-2-29

 

A projekt eredményei

A projekt fizikai megvalósítása megtörtént, a projekt lezárult. A pályázat segítségével a vállalkozásom szolgáltatását fejlesztem, valamint két új szolgáltatási kör kerül bevezetésre.

A szolgáltatásfejlesztés részeként egy forrasztóállomás, valamint egy ultrahangos tisztítóberendezés került beszerzésre, mely eszközök révén a szerviz részlegünk működését tudjuk professzionális szintre emelni. A forrasztó állomás beszerzésével meg tud valósulni a hozzánk behozott gépek, laptopok alaplap szintű javítása, valamint az ultrahangos tisztító segítségével a szakszerű és alapos tisztítást, fertőtlenítést is el tudjuk végezni.

A fejlesztés részeként új szolgáltatás bevezetése is volt a cél. Ehhez egy a modern kor igényeinek megfelelő többfunkciós 3 az 1-ben gépet, 1db 3d szkennert, valamint ezek vezérléséhez szükséges professzionális számítógépet vásároltuk meg. A 3 az 1-ben gép, a Snapmaker 2.0 A350 egy 3d nyomtató lézergravírozó és CNC maró egyben. Ez a berendezés több egységből áll, és a szállító két lépésben valósította meg a beszerzését. Először a ház, a Rotary Module és a légtisztító érkezett meg, majd a nyomtató és a rendszert kiegészítő Creality CR szkenner.

A rendszer működtetéséhez szükséges nagy teljesítményű laptop (ASUS Zenbook Pro Duo) is beszerzésre került a fejlesztés során.

A fejlesztés 3. része ismét egy új szolgáltatás megvalósítását teszi lehetővé. Önálló fotónyomtató rendszer kiépítésére került sor. Ennek keretében beszerzésre kerül egy önálló fotónyomtató terminál és a hozzá tartozó kellékei (DNP DT-T6 mini terminál DS620 nyomtatóval). A nyomtató segítségével az ügyfeleink önállóan, akár saját eszközeikről is képesek fotóikat kinyomtatni. Ehhez kapcsolódóan beszerzésre kerül egy hordozható laptop (ASUS ROG Flow), valamint egy tablet is (Samsung Galaxy Tab S8+), mely eszközök rendelkezésre állnak a fényképek szerkesztésére, valamint a mobilis szervízrészlegünk kialakítását is nagyban segíti. Ügyfélhez való kiszállás esetén LTE tablet segítségével az internet elérése lehetővé válik ezáltal elérhetőek munkalapjaink, valamint az online számlázó rendszer is. Eddig ilyen eszközeim nem voltak ez indokolta beszerzésüket. A beruházással az volt a célom, hogy bővítsem és javítsam szolgáltatásaim körét és minőségét, így stabilizáljam cégemet. A fejlesztés eredményeként tevékenységemmel növelni tudom a vásárlói elégedettséget, valamint több embert tudok elérni, ezáltal javul kft-m versenykésessége is. Továbbá hátrányos helyzetű térségünkben javul a szolgáltatások sokfélesége és színvonala, valamint a térség munkahelymegtartó képessége.

A projektben emellett lebonyolításra került a Kőrösi Csoma Nyelvészeti Egyesület által egy Digitális kompetencia fejlesztésre irányuló képzés. A képzés magas színvonalon, a vállalkozásom székhelyén lezajlott.

A projekt előkészítésére és a projektmenedzsmenti feladatokra külső szakértő szolgáltatását vettem igénybe.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]