Cégünkről

A Pc-Impressz Informatikai Szolgáltató Kft. 2007. novemberében kezdte meg működését. A cég megalapításának alapötlete az volt, hogy egy olyan mindenre kiterjedő, komplex szolgáltatás-csomagot alakítsunk ki, amely a partnerek illetve a vásárló közönség igényeit figyelembe véve formálja tevékenységét, legyen az értékesítés, hálózat kiépítés avagy webhely létrehozása. Mindemellett nagy hangsúlyt kap a megfelelő ár/érték viszony, vagyis az, hogy a vásárló igényeinek megfelelő, kielégítő teljesítményű és mindenképpen minőségi termékhez juthasson.

Cégünk további fokozott figyelmet fordít a forgalmazott termékek esetleges garanciális cseréjére is. A meghibásodott termékek nagy részét – ha van raktárkészleten – azonnal cseréljük, így az ügyintézés határideje jelentősen lerövidül az esetek többségében. Szervizünkben a gyors és pontos munkára törekszünk, a behozott számítógépek, alkatrészek 90%-át 24 órán belül tökéletesen működőképes állapotban adtuk át a kedves megrendelőnek!

Értékesítés

Cégünk széles áruválasztékkal, naprakész információval, ingyenes technikai tanácsadással várja kedves vendégeit a Berettyóújfalu, Mártírok utcai üzletében. Elsődleges profilunk az új számítógép konfigurációk és alkatrészek árusítása, de irodatechnikai termékek forgalmazásával, használt számítógép konfigurációk adásával és vételével is foglalkozunk! Üzletünkben szinte mindenfajta nyomtatótípushoz megtalálja a hozzá való eredeti vagy után gyártott kellékanyagokat.

Szervíz

A Pc-Impressz Kft. szoftveres és hardveres hiba felderítését és javítását is vállalja. Asztali számítógépek teljes körű átvizsgálása, alkatrészek tesztelése kedvező áron, notebook és asztali pc takarítása, valamint felszoftverezése rövid határidővel. Szolgáltatásaink árlistáját megtalálja

Weboldal készítés

Teljes statikus weboldal tervezése, kivitelezése és publikálása 50.000 Ft – tól! Ajánlatunkat elsősorban Hajdú-Bihar megyei, kis -és középvállalkozásoknak célozzuk.