Hírek – Tesztek

Ha tetszik az oldalunk oszd meg!!

Érdekesség: 

A windows 10 beépített vírusirtója lett a világ legjobbja

Pc-Fórum hírek tesztek

 • Betiltják a túl erős PC konfigurációkat az USA több államában is
  on 2021-07-28 at 05:00

  Bár az elmúlt időszak piaci folyamatainak nyomán már eddig is viszonylag nehéz - és főleg drága - mulatsággá vált erősebb gamer konfigurációk beszerzése a játékosok számára, az Egyesült Államok több államában hamarosan még az eddiginél is problémásabbá fog ez válni számukra. Hat államban ugyanis olyan új törvények lépnek életbe hamarosan, amik gyakorlatilag megtiltják az úgymond túl erős PC-k forgalmazását a gyártók és kereskedők számára.

 • Szárnyas fejvadász animációs sorozat jön, itt az első trailer hozzá
  on 2021-07-27 at 09:00

  A Szárnyas fejvadász frachise rajongóit kellemes meglepetés várja idén ősszel. Ugyanis egy teljesen új, a már ismert disztópikus világban játszódó sorozat fog debütálni. A Black Lotus, azaz Fekete Lótusz alcímet viselő széria ugyanakkor több ponton is el fog térni az eddig a mozikba került két filmtől. Egyrészt abban, hogy nem élőszereplős, hanem anime stílusú animációs alkotás lesz; másrészt abban is, hogy főhősét ezúttal egy női replikáns, a címadó Fekete Lótusz fogja képezni.

 • Végre megvásárolhatók lesznek a Seagate 20 TB-os merevlemezei
  on 2021-07-27 at 07:30

  Nem kevesebb, mint 8 évvel (!) az után, hogy a cég először belebegtette piacra dobásukat, végre megvásárolhatóvá válhatnak majd a Seagate első, minden korábbinál nagyobb kapacitású, 20 TB-os merevlemezei. A cég ugyanis még az év vége előtt piacra fogja dobni azokat, így a karácsonyfa alá már biztosan kerülhet belőlük azoknál, akik hajlandók a minden bizonnyal tetemes pénzmagot erre rászánni.

 • Elképesztően veszélyes biztonsági gyengeséget találtak a Windows-ban, a Microsoft nem akarja javítani
  on 2021-07-27 at 06:00

  Egy biztonsági kutatónak sikerült egy olyan, rendkívül veszélyes sebezhetőséget azonosítania a Windows-ok hálózatkezelésében, amihez még hasonlóra sem nagyon volt példa eddig. A PetitPotam-nak elnevezett gyengeség kihasználásával támadók teljes hozzáférést szerezhetnek a vállalati hálózatokhoz, amibe egy ún. domain controllerként léphetnek be - persze anélkül, hogy erre felhatalmazásuk lenne.

 • Fertőzött a te telefonod is a Pegasus kémprogrammal? Mondjuk hogyan ellenőrizheted
  on 2021-07-27 at 05:00

  Múlt héten robbant a hír, ami szerint nem éppen demokratikus kormányzatok világszerte egy izraeli kémprogramot használhattak fel ellenzéki vezetők, független újságírók, üzleti konkurensek, vagy éppen saját embereik megfigyelésére és lehallgatására. Bár a Pegasus kémprogram áldozatai közül számos név ismertté vált, a megfigyelt személyek köre jóval szélesebb is lehet ennél, és olyanok is ott lehetnek az egykori - vagy éppen aktuális - célpontok között, akik nem is tudnak róla.

forrás: pcforum.hu


Hírek - hardver-teszt.hu Friss hardver hírek

 • Fotózás drónnal - Ezt tudnod kell!
  on 2018-11-27 at 11:06

  A drónnal történő fotózás új távlatokat nyit a fényképezésben, de rá kell jönnünk, hogy ez esetben a megszerzett fotós tapasztalat nem feltétlenül elegendő. Drónnal fényképezni egészen más, de ha szem előtt tartjuk a legalapvetőbb ajánlásokat, az első próbálkozás sem fog csalódást okozni.

 • Hőkamerák az energiatakarékosság szolgálatában
  on 2018-03-14 at 12:52

  A hőkamerás energetikai vizsgálat hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy akár 20-35 százalékkal csökkentsük a fűtés költségeit.

 • A számlázó programok használatának előnyei
  on 2018-02-21 at 09:38

  A magyarországi vállalkozások pénzforgalmának nyilvántartásához a jogszabályi rendelkezések kötelezővé tették az online pénztárgépek használatát. Azonban a törvény lehetőséget biztosít az online pénztárgépek kiváltására az újonnan alapított vállalkozások esetében, amire számlázással van mód. Ezeket számlázó programokkal tehetjük meg. Természetesen erre is külön szabályozás vonatkozik, így ha ezt a számlaadási formát választjuk, akkor érdemes végigböngészni a programok kínálta lehetőségeket és az ár-érték arányt is.

 • Érkezhet a Sony Play Station 5? - idén kiderülhet
  on 2018-02-21 at 09:01

  Még szinte szobahőmérsékletig sem melegedtek fel a karácsonyfák alól kicsomagolt, letisztult designnal megörvendeztető PS4 vagy PlayStation 4 Pro konzolok, a jóslatok már arról szólnak, hogy a Sony még idén piacra dobja következő játékkonzolját. Egyes elképzelések szerint talán májusra, vagy az év vége felé érkezhet meg a legújabb PlayStation, a PS5.

 • Áruhitel - ha nincs elég pénzed, de szükséged van egy jó cuccra
  on 2017-12-20 at 10:44

  Ha számítógépet, monitort, hardvert vagy akár televíziót, telefont fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de nincs elég pénz a zsebedben, az áruhitel lehet az ésszerű megoldás. Adósságot halmozni nem okos dolog, de egy átgondolt döntéssel jól járhatsz.


Videós tesztek - hardver-teszt.hu Videós hardver tesztek

 • Thermaltake Commander MS-II számítógépház teszt
  on 2013-08-05 at 14:42

  ..a korábban tesztelt Sharkoon T5, T9, T28 kategóriájában versenyez a Thermaltake Commander MS-II számítógépház is. A külsőre csinos torony inkább csak szellőzése révén nyerte el tetszésünket, ugyanis a belső kialakítás több helyen is hagyott kívánni valót maga után..

 • GeIL EVO Veloce 2400 MHz és EVO Leggera 1333 MHz RAM teszt
  on 2013-08-04 at 15:51

  ..friss GeIL memória modulok érkeztek, EVO Veloce és EVO Leggera néven. A vörös és fehér színben elérhető Veloce főleg játékosoknak és tuningosoknak készül, míg a Leggera inkább általános feladatokra ideális. Minkét készlet kapható Dual és Quad kiszerelésben, 1333-től egészen 2800 MHz-ig..

 • MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC bemutató - 1. rész
  on 2013-03-11 at 14:14

  ..már bő két hónapja vendégeskedik nálunk az MSI egyik erős középkategóriás alaplapja és szintén középkategóriás videokártya. A hosszabb tesztciklus révén részleteibe menően mutatjuk be a MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC párosát. Többrészes videónk első felvonása következik..

 • Bluechip konfigurátor és a legnépszerűbb hardver elemek
  on 2013-02-12 at 17:22

  ..a Bluechip konfigurátor játékába már több száz gépet neveztetek, azonban még most sem késő nekikezdeni a szavazat gyűjtésnek. Cikkünkben a játék leírása mellett egy elemzést is találtok, melyből kiderül, szerintetek mik a legjobb hardverek, valamint a legmenőbb perifériák..

 • Thermaltake Water 2.0 Performer All-In-One vízhűtés (videó)
  on 2013-01-03 at 18:12

  ..a Thermaltake Water 2.0 vízhűtő családjának legkisebb, Performer jelzésű tagja járt nálunk. A kompakt megoldás ára hozzávetőleg 20.000 Ft, vagyis a komolyabb léghűtők kategóriájában versenyez. Videónkból kiderül, mit mutat a Water 2.0 Performer teljesítmény és hangerő terén..


GAMEPOD.hu – A közösségi játékportál

forrás: gamepod.hu