Hírek – Tesztek

Ha tetszik az oldalunk oszd meg!!

Érdekesség: 

A windows 10 beépített vírusirtója lett a világ legjobbja

Pc-Fórum hírek tesztek

 • Elképesztő: Így forgatták az A mandalóri lenyűgöző jeleneteit
  on 2020-02-22 at 06:00

  Bár a számítógépes grafika már évtizedek óta meghatározó része szinte minden fantasztikus témájú - és gyakran más - filmnek is, a Disney új sorozatában, az A mandalóriban új szintre emelték azt. Ebben ugyanis már nem utólag vegyítik a renderelt színtereket a színészek valódi kamerákkal felvett előadásával, hanem már eleve együtt veszik fel a kettőt.

 • Mától Magyarországon is kapható a Samsung új, púderezőt mintázó telefonja
  on 2020-02-21 at 16:00

  2020. február 21-től Magyarországon is elérhető a Samsung Galaxy Z Flip telefonja. A cég a készülékkel kapcsolatban kiadott közleményében egyértelművé teszi, hogy az új mobilt elsősorban a közösségimédia-függőknek szánja, akik "villoghatnak" a készülékkel, és persze szelfiket is sűrűn lőhetnek vele magukról rajongóik (?) számára.

 • Mozogni és "beszélni" is tud a hivatalos Baby Yoda baba
  on 2020-02-21 at 10:00

  A mandalóri sorozat rajongói hamarosan a való életben is kézbe vehetik majd a széria egyik legkedveltebb szereplőjét - vagy legalábbis annak egy másolatát. Az ismert játékgyártó, a Hasbro ugyanis elkészítette és hamarosan piacra dobja Baby Yoda játékbaba változatát. Az ősszel a boltokba kerülő játék nem lesz olcsó, de nem is megfizethetetlenül drága: azért ugyanis adók nélkül 60 dollárt, azaz kb. 20 ezer forintot kell majd leszurkolni a kasszáknál az USA-ban.

 • Elnézést kért a Samsung a felhasználókat megijesztő üzenetért
  on 2020-02-21 at 08:30

  A Samsung csütörtökön több hivatalos támogatási csatornáján is elnézést kért felhasználóitól, amiért azok tömegeire hozta a frászt pár órával korábban. A vállalat egyben megerősítette a PC Fórum korábbi spekulációját, ami szerint a cég készülékeinek millióin felbukkant üzenet mindössze csak egy félresikerült teszt eredménye volt.

 • Androidra és iOS-re is kiadja vírus- és kártevőirtóját a Microsoft
  on 2020-02-21 at 07:00

  A Microsoft tesztnyertes vírusirtó alkalmazása, a Defender ATP hamarosan már nem csak az asztali gépeken, de mobiljaikon is képes lesz megvédeni a felhasználókat a rájuk leselkedő fenyegetésektől. A cég ugyanis bejelentette, hogy a két legnépszerűbb okostelefonos rendszerre: Androidra és iOS-ra is kiadja az elismert szoftvert.

forrás: pcforum.hu


Hírek - hardver-teszt.hu Friss hardver hírek

 • Fotózás drónnal - Ezt tudnod kell!
  on 2018-11-27 at 11:06

  A drónnal történő fotózás új távlatokat nyit a fényképezésben, de rá kell jönnünk, hogy ez esetben a megszerzett fotós tapasztalat nem feltétlenül elegendő. Drónnal fényképezni egészen más, de ha szem előtt tartjuk a legalapvetőbb ajánlásokat, az első próbálkozás sem fog csalódást okozni.

 • Hőkamerák az energiatakarékosság szolgálatában
  on 2018-03-14 at 12:52

  A hőkamerás energetikai vizsgálat hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy akár 20-35 százalékkal csökkentsük a fűtés költségeit.

 • A számlázó programok használatának előnyei
  on 2018-02-21 at 09:38

  A magyarországi vállalkozások pénzforgalmának nyilvántartásához a jogszabályi rendelkezések kötelezővé tették az online pénztárgépek használatát. Azonban a törvény lehetőséget biztosít az online pénztárgépek kiváltására az újonnan alapított vállalkozások esetében, amire számlázással van mód. Ezeket számlázó programokkal tehetjük meg. Természetesen erre is külön szabályozás vonatkozik, így ha ezt a számlaadási formát választjuk, akkor érdemes végigböngészni a programok kínálta lehetőségeket és az ár-érték arányt is.

 • Érkezhet a Sony Play Station 5? - idén kiderülhet
  on 2018-02-21 at 09:01

  Még szinte szobahőmérsékletig sem melegedtek fel a karácsonyfák alól kicsomagolt, letisztult designnal megörvendeztető PS4 vagy PlayStation 4 Pro konzolok, a jóslatok már arról szólnak, hogy a Sony még idén piacra dobja következő játékkonzolját. Egyes elképzelések szerint talán májusra, vagy az év vége felé érkezhet meg a legújabb PlayStation, a PS5.

 • Áruhitel - ha nincs elég pénzed, de szükséged van egy jó cuccra
  on 2017-12-20 at 10:44

  Ha számítógépet, monitort, hardvert vagy akár televíziót, telefont fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de nincs elég pénz a zsebedben, az áruhitel lehet az ésszerű megoldás. Adósságot halmozni nem okos dolog, de egy átgondolt döntéssel jól járhatsz.


Videós tesztek - hardver-teszt.hu Videós hardver tesztek

 • Thermaltake Commander MS-II számítógépház teszt
  on 2013-08-05 at 14:42

  ..a korábban tesztelt Sharkoon T5, T9, T28 kategóriájában versenyez a Thermaltake Commander MS-II számítógépház is. A külsőre csinos torony inkább csak szellőzése révén nyerte el tetszésünket, ugyanis a belső kialakítás több helyen is hagyott kívánni valót maga után..

 • GeIL EVO Veloce 2400 MHz és EVO Leggera 1333 MHz RAM teszt
  on 2013-08-04 at 15:51

  ..friss GeIL memória modulok érkeztek, EVO Veloce és EVO Leggera néven. A vörös és fehér színben elérhető Veloce főleg játékosoknak és tuningosoknak készül, míg a Leggera inkább általános feladatokra ideális. Minkét készlet kapható Dual és Quad kiszerelésben, 1333-től egészen 2800 MHz-ig..

 • MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC bemutató - 1. rész
  on 2013-03-11 at 14:14

  ..már bő két hónapja vendégeskedik nálunk az MSI egyik erős középkategóriás alaplapja és szintén középkategóriás videokártya. A hosszabb tesztciklus révén részleteibe menően mutatjuk be a MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC párosát. Többrészes videónk első felvonása következik..

 • Bluechip konfigurátor és a legnépszerűbb hardver elemek
  on 2013-02-12 at 17:22

  ..a Bluechip konfigurátor játékába már több száz gépet neveztetek, azonban még most sem késő nekikezdeni a szavazat gyűjtésnek. Cikkünkben a játék leírása mellett egy elemzést is találtok, melyből kiderül, szerintetek mik a legjobb hardverek, valamint a legmenőbb perifériák..

 • Thermaltake Water 2.0 Performer All-In-One vízhűtés (videó)
  on 2013-01-03 at 18:12

  ..a Thermaltake Water 2.0 vízhűtő családjának legkisebb, Performer jelzésű tagja járt nálunk. A kompakt megoldás ára hozzávetőleg 20.000 Ft, vagyis a komolyabb léghűtők kategóriájában versenyez. Videónkból kiderül, mit mutat a Water 2.0 Performer teljesítmény és hangerő terén..


GAMEPOD.hu – A közösségi játékportál

forrás: gamepod.hu