Hírek – Tesztek

Ha tetszik az oldalunk oszd meg!!

Érdekesség: 

A windows 10 beépített vírusirtója lett a világ legjobbja

Pc-Fórum hírek tesztek

 • Szupertitkossá teszi a netezést a Microsoft a Windows 10-ben
  on 2019-11-20 at 06:30

  A Microsoft a Windows 10-ben hamarosan egy olyan fejlesztést fog bevezetni, aminek köszönhetően az még jobban képes lesz a felhasználók privátszféráját megvédeni. Az ún. DNS over HTTPS (DoH) révén ugyanis már az internetes címek névfeloldása is titkos lesz, így sem a szolgáltató, sem a kormányzati szervek - vagy a hálózaton lehallható más entitások - nem tudhatják majd meg, hogy a felhasználó pontosan milyen oldalakat is keres fel.

 • Napokon belül törli oldaláról régebbi meghajtóprogramjait az Intel
  on 2019-11-19 at 10:30

  A már korosodó vagy egyenesen retro típusú hardvereket használók jobban teszik, ha a napokban felkeresik is letöltik, majd biztosra helyre mentik összes, Intel chipre épülő kütyüjükhöz a meghajtóprogramokat a gyártó oldaláról. A kaliforniai cég ugyanis napokon belül törölni fogja több száz, az 1990-es, illetve 2000-es években megjelent termékéhez szánt meghajtóprogramját, amik azonban utóbbi hiányában részlegesen vagy teljesen használhatatlanná válnak majd.

 • Fantasztikusan jó, egyesített rajongói trailert kapott a teljes Star Wars filmsorozat
  on 2019-11-19 at 09:00

  Bár a Disney maga már egy ideje nem adott ki újabb előzetest kiadni hamarosan a mozikba kerülő legújabb Star Wars filmjéhez, a franchise kedvelői számára így is tudunk egy új ilyen jellegű anyaggal szolgálni. Egy rajongó ugyanis a közelmúltban elkészítette az összes, a képzeletbeli univerzumban játszódó mozifilm egyesített trailerét a Skywalker kora előzeteseinek stílusában.

 • Spéci, "sötét oldal" változat fog jönni a Samsung Galaxy Note 10-ből
  on 2019-11-19 at 07:45

  A Samsung a karácsonyi szezonra - és persze az új Star Wars film bemutatójára - egy speciális változattal készül legújabb csúcstelefonjából. A dél-koreai gyártó ugyanis egy "sötét oldal" kiadást fog piacra dobni a Galaxy Note 10-ből, illetve annak pluszos változatából.

 • Elképesztően gonosz átverésébe kezdett valaki az Apple-rajongóknak
  on 2019-11-19 at 06:15

  James Bond filmekbe illő gonoszságot sikerült valakinek kitalálnia az USA-ban, ahol az Apple rajongóinak komoly "megtréfálásába" kezdett egy végtelen egyszerű trükkel. Az illető ugyanis elvesztett AirPods-nak tűnő, de valójában hamis matricákat ragasztott fel San Francisco utcáin az aszfaltra, ezáltal komoly érzelmi hullámvasutat okozva az almás kütyüre vágyók tömegei számára.

forrás: pcforum.hu


Hírek - hardver-teszt.hu Friss hardver hírek

 • Fotózás drónnal - Ezt tudnod kell!
  on 2018-11-27 at 11:06

  A drónnal történő fotózás új távlatokat nyit a fényképezésben, de rá kell jönnünk, hogy ez esetben a megszerzett fotós tapasztalat nem feltétlenül elegendő. Drónnal fényképezni egészen más, de ha szem előtt tartjuk a legalapvetőbb ajánlásokat, az első próbálkozás sem fog csalódást okozni.

 • Hőkamerák az energiatakarékosság szolgálatában
  on 2018-03-14 at 12:52

  A hőkamerás energetikai vizsgálat hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy akár 20-35 százalékkal csökkentsük a fűtés költségeit.

 • A számlázó programok használatának előnyei
  on 2018-02-21 at 09:38

  A magyarországi vállalkozások pénzforgalmának nyilvántartásához a jogszabályi rendelkezések kötelezővé tették az online pénztárgépek használatát. Azonban a törvény lehetőséget biztosít az online pénztárgépek kiváltására az újonnan alapított vállalkozások esetében, amire számlázással van mód. Ezeket számlázó programokkal tehetjük meg. Természetesen erre is külön szabályozás vonatkozik, így ha ezt a számlaadási formát választjuk, akkor érdemes végigböngészni a programok kínálta lehetőségeket és az ár-érték arányt is.

 • Érkezhet a Sony Play Station 5? - idén kiderülhet
  on 2018-02-21 at 09:01

  Még szinte szobahőmérsékletig sem melegedtek fel a karácsonyfák alól kicsomagolt, letisztult designnal megörvendeztető PS4 vagy PlayStation 4 Pro konzolok, a jóslatok már arról szólnak, hogy a Sony még idén piacra dobja következő játékkonzolját. Egyes elképzelések szerint talán májusra, vagy az év vége felé érkezhet meg a legújabb PlayStation, a PS5.

 • Áruhitel - ha nincs elég pénzed, de szükséged van egy jó cuccra
  on 2017-12-20 at 10:44

  Ha számítógépet, monitort, hardvert vagy akár televíziót, telefont fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de nincs elég pénz a zsebedben, az áruhitel lehet az ésszerű megoldás. Adósságot halmozni nem okos dolog, de egy átgondolt döntéssel jól járhatsz.


Videós tesztek - hardver-teszt.hu Videós hardver tesztek

 • Thermaltake Commander MS-II számítógépház teszt
  on 2013-08-05 at 14:42

  ..a korábban tesztelt Sharkoon T5, T9, T28 kategóriájában versenyez a Thermaltake Commander MS-II számítógépház is. A külsőre csinos torony inkább csak szellőzése révén nyerte el tetszésünket, ugyanis a belső kialakítás több helyen is hagyott kívánni valót maga után..

 • GeIL EVO Veloce 2400 MHz és EVO Leggera 1333 MHz RAM teszt
  on 2013-08-04 at 15:51

  ..friss GeIL memória modulok érkeztek, EVO Veloce és EVO Leggera néven. A vörös és fehér színben elérhető Veloce főleg játékosoknak és tuningosoknak készül, míg a Leggera inkább általános feladatokra ideális. Minkét készlet kapható Dual és Quad kiszerelésben, 1333-től egészen 2800 MHz-ig..

 • MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC bemutató - 1. rész
  on 2013-03-11 at 14:14

  ..már bő két hónapja vendégeskedik nálunk az MSI egyik erős középkategóriás alaplapja és szintén középkategóriás videokártya. A hosszabb tesztciklus révén részleteibe menően mutatjuk be a MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC párosát. Többrészes videónk első felvonása következik..

 • Bluechip konfigurátor és a legnépszerűbb hardver elemek
  on 2013-02-12 at 17:22

  ..a Bluechip konfigurátor játékába már több száz gépet neveztetek, azonban még most sem késő nekikezdeni a szavazat gyűjtésnek. Cikkünkben a játék leírása mellett egy elemzést is találtok, melyből kiderül, szerintetek mik a legjobb hardverek, valamint a legmenőbb perifériák..

 • Thermaltake Water 2.0 Performer All-In-One vízhűtés (videó)
  on 2013-01-03 at 18:12

  ..a Thermaltake Water 2.0 vízhűtő családjának legkisebb, Performer jelzésű tagja járt nálunk. A kompakt megoldás ára hozzávetőleg 20.000 Ft, vagyis a komolyabb léghűtők kategóriájában versenyez. Videónkból kiderül, mit mutat a Water 2.0 Performer teljesítmény és hangerő terén..


GAMEPOD.hu – A közösségi játékportál

forrás: gamepod.hu