Hírek – Tesztek

Ha tetszik az oldalunk oszd meg!!

Érdekesség: 

A windows 10 beépített vírusirtója lett a világ legjobbja

Pc-Fórum hírek tesztek

 • Másfél méteres, átlátszó képernyőjű TV-t rakna ágyunk végébe az LG
  on 2021-01-19 at 10:00

  Bár az elmúlt egy-két év során - a kijelzőtechnológiák fejlődésével párhuzamosan - már láttunk pár furcsa ötletet felmerülni a TV-kkel kapcsolatban a gyártók részéről, ezek mind csak jelenthetnek az LG egy, a napokban a CES 2021 alkalmából közétett videójában látható társuknak, illetve az általa képviselt víziónak.

 • Bebizonyították: Tényleg befellegzett nekünk, ha sikerül megalkotnunk egy valódi mesterséges intelligenciát
  on 2021-01-19 at 08:30

  Meglehetősen elszomorító eredményről számolt be a napokban egy nemzetközi tudóscsoport, ami egy elemzés keretében megállapította: valóban nagyon rossz napokban néz elébe az emberiség, ha sikerül megalkotnia egy nála magasabb szintű, ún. erős mesterséges intelligenciát. Konklúziójuk szerint ugyanis azt lehetetlen lesz kordában tartani - sőt, még arra sem tudjuk majd rávenni, hogy legalább biztosan ne ártson nekünk.

 • 5 évig fertőzte egy vírus a Mac-eket, de senki nem vette észre
  on 2021-01-19 at 07:00

  A héten újabb bizonyítékát kaphatták a Mac-felhasználók annak, hogy csak azért mert esetleg nem tudnak róla, gépeik még legalább annyira - ha ugyan nem jobban - érintettek lehetnek kártevők által, mint más gyártók készülékei. Kiderült ugyanis, hogy az almás masinákat legalább fél évtizeden át észrevétlenül fertőzte egy kártevő, amit csak most sikerült azonosítaniuk biztonsági kutatóknak.

 • Újabb végzetes hibát találtak a Windows 10 fájlkezelésében
  on 2021-01-19 at 06:00

  Alig pár nappal az után, hogy kiderült: egy speciális fájl megnyitásával azonnali rendszerösszeomlást és a fájlrendszer sérülését lehet előidézni a Windows-okon, egy második hasonló hibáról is érkezett hír. Ezek szerint egy másik elérési út megnyitásával is végzetes hiba váltható ki a gépekből - ez pedig azok megtámadására is felhasználható lehet.

 • Pofonegyszerűvé teszi majd a képhamisítást a Samsung Galaxy S21 fotóalkalmazása
  on 2021-01-18 at 12:00

  Világszerte minden bizonnyal kitörő örömmel fogadják majd hírhamisítók a Samsung frissen bemutatott Galaxy S21 csúcstelefonjának egy új fejlesztését, ami rendkívül egyszerűvé teszi majd számukra a képek manipulálását igényeik szerint. Az új szupermobil kameraalkalmazása ugyanis képes lesz mindössze pár érintéssel tetszőleges személyeket vagy tárgyakat eltüntetni a képekről úgy, mintha azok soha nem is szerepeltek volna azokon.

forrás: pcforum.hu


Hírek - hardver-teszt.hu Friss hardver hírek

 • Fotózás drónnal - Ezt tudnod kell!
  on 2018-11-27 at 11:06

  A drónnal történő fotózás új távlatokat nyit a fényképezésben, de rá kell jönnünk, hogy ez esetben a megszerzett fotós tapasztalat nem feltétlenül elegendő. Drónnal fényképezni egészen más, de ha szem előtt tartjuk a legalapvetőbb ajánlásokat, az első próbálkozás sem fog csalódást okozni.

 • Hőkamerák az energiatakarékosság szolgálatában
  on 2018-03-14 at 12:52

  A hőkamerás energetikai vizsgálat hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy akár 20-35 százalékkal csökkentsük a fűtés költségeit.

 • A számlázó programok használatának előnyei
  on 2018-02-21 at 09:38

  A magyarországi vállalkozások pénzforgalmának nyilvántartásához a jogszabályi rendelkezések kötelezővé tették az online pénztárgépek használatát. Azonban a törvény lehetőséget biztosít az online pénztárgépek kiváltására az újonnan alapított vállalkozások esetében, amire számlázással van mód. Ezeket számlázó programokkal tehetjük meg. Természetesen erre is külön szabályozás vonatkozik, így ha ezt a számlaadási formát választjuk, akkor érdemes végigböngészni a programok kínálta lehetőségeket és az ár-érték arányt is.

 • Érkezhet a Sony Play Station 5? - idén kiderülhet
  on 2018-02-21 at 09:01

  Még szinte szobahőmérsékletig sem melegedtek fel a karácsonyfák alól kicsomagolt, letisztult designnal megörvendeztető PS4 vagy PlayStation 4 Pro konzolok, a jóslatok már arról szólnak, hogy a Sony még idén piacra dobja következő játékkonzolját. Egyes elképzelések szerint talán májusra, vagy az év vége felé érkezhet meg a legújabb PlayStation, a PS5.

 • Áruhitel - ha nincs elég pénzed, de szükséged van egy jó cuccra
  on 2017-12-20 at 10:44

  Ha számítógépet, monitort, hardvert vagy akár televíziót, telefont fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de nincs elég pénz a zsebedben, az áruhitel lehet az ésszerű megoldás. Adósságot halmozni nem okos dolog, de egy átgondolt döntéssel jól járhatsz.


Videós tesztek - hardver-teszt.hu Videós hardver tesztek

 • Thermaltake Commander MS-II számítógépház teszt
  on 2013-08-05 at 14:42

  ..a korábban tesztelt Sharkoon T5, T9, T28 kategóriájában versenyez a Thermaltake Commander MS-II számítógépház is. A külsőre csinos torony inkább csak szellőzése révén nyerte el tetszésünket, ugyanis a belső kialakítás több helyen is hagyott kívánni valót maga után..

 • GeIL EVO Veloce 2400 MHz és EVO Leggera 1333 MHz RAM teszt
  on 2013-08-04 at 15:51

  ..friss GeIL memória modulok érkeztek, EVO Veloce és EVO Leggera néven. A vörös és fehér színben elérhető Veloce főleg játékosoknak és tuningosoknak készül, míg a Leggera inkább általános feladatokra ideális. Minkét készlet kapható Dual és Quad kiszerelésben, 1333-től egészen 2800 MHz-ig..

 • MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC bemutató - 1. rész
  on 2013-03-11 at 14:14

  ..már bő két hónapja vendégeskedik nálunk az MSI egyik erős középkategóriás alaplapja és szintén középkategóriás videokártya. A hosszabb tesztciklus révén részleteibe menően mutatjuk be a MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC párosát. Többrészes videónk első felvonása következik..

 • Bluechip konfigurátor és a legnépszerűbb hardver elemek
  on 2013-02-12 at 17:22

  ..a Bluechip konfigurátor játékába már több száz gépet neveztetek, azonban még most sem késő nekikezdeni a szavazat gyűjtésnek. Cikkünkben a játék leírása mellett egy elemzést is találtok, melyből kiderül, szerintetek mik a legjobb hardverek, valamint a legmenőbb perifériák..

 • Thermaltake Water 2.0 Performer All-In-One vízhűtés (videó)
  on 2013-01-03 at 18:12

  ..a Thermaltake Water 2.0 vízhűtő családjának legkisebb, Performer jelzésű tagja járt nálunk. A kompakt megoldás ára hozzávetőleg 20.000 Ft, vagyis a komolyabb léghűtők kategóriájában versenyez. Videónkból kiderül, mit mutat a Water 2.0 Performer teljesítmény és hangerő terén..


GAMEPOD.hu – A közösségi játékportál

forrás: gamepod.hu