Hírek – Tesztek

Ha tetszik az oldalunk oszd meg!!

Érdekesség: 

A windows 10 beépített vírusirtója lett a világ legjobbja

Pc-Fórum hírek tesztek

 • Űrdinoszaurusz lopta el a show-t az igazi űrhajósok elől a SpaceX fellövésén
  on 2020-06-02 at 12:45

  Bár a sajtó az elmúlt napokban a világon mindenhol szenzációként számolt be arról, hogy a SpaceX űrvállalkozás sikeresen juttatta fel a NASA két űrhajósát a Nemzetközi Űrállomás fedélzetésére, az internet népe kicsit másban látta meg az esemény jelentőségét, mint abban, hogy a történelem során első alkalommal vitt fel az ISS-re egy privát cég asztronautákat saját űrhajójával.

 • Deepfake-kel megcsinálták: Belerakták a fiatal, eredeti Spock-ot az első új Star Trek filmbe
  on 2020-06-02 at 09:00

  Az elmúlt évtized során a mozikba került új Star Trek filmben a Spock kapitányt megformáló Zachary Quinto meglehetősen hasonlít a karakter eredeti megtestesítőjére, Leonard Nimony-ra. Talán ezért is hat olyan furcsán a fenti videó, amiben a 2009-es Star Trek film egyik jelentébe a fiatal színész helyére a deepfake technológiával magát Nimoy-t montírozták be.

 • Durva bugot találtak egyes repülőkben: balra fordultak amikor jobbra kellett volna
  on 2020-06-02 at 07:30

  Rendkívül veszélyes programozási hibát sikerült felderíteni a Bombardier cég a napokban eladott CRJ repülőgyártó részlegében készült egyes gépekben. Az érintett repülők a bug miatt bizonyos körülmények között jobbra fordulhattak amikor balra fordulásra utasították őket, és fordítva - ezáltal potenciálisan katasztrofális baleseti helyzeteket előidézve.

 • Azt mondta a Google: Nem adja ki az Android 11-et. Aztán ez történt.
  on 2020-06-02 at 06:00

  Az elmúlt napokban egymás után mindjárt két meglepő fejlemény is történt az Android következő, 11-es kiadásával kapcsolatban. A Google ugyanis először meglepetésszerűen közölte, hogy - miután egyszer már eltolta - ismét csúsztat a szoftver első bétájának kiadási idején, és az még tovább fog késni. Aztán mégsem pontosan ez történt.

 • Beperelték titokban lassított merevlemezei miatt a Western Digital-t
  on 2020-06-02 at 05:00

  A napokban váratlan folytatást kapott a még április elején kirobban "SMR gate" botrány, aminek során kiderült: több merevlemezgyártó is titokban lassabb, de olcsóbb változatra cserélte egyes merevlemezei tárolótechnológiáját. Az ügy miatt ugyanis az Egyesült Államokban és Kanadában is beperelte egy-egy ügyvédi iroda a Western Digital-t (WD), kártérítést követelve a dolog miatt ügyelei számára.

forrás: pcforum.hu


Hírek - hardver-teszt.hu Friss hardver hírek

 • Fotózás drónnal - Ezt tudnod kell!
  on 2018-11-27 at 11:06

  A drónnal történő fotózás új távlatokat nyit a fényképezésben, de rá kell jönnünk, hogy ez esetben a megszerzett fotós tapasztalat nem feltétlenül elegendő. Drónnal fényképezni egészen más, de ha szem előtt tartjuk a legalapvetőbb ajánlásokat, az első próbálkozás sem fog csalódást okozni.

 • Hőkamerák az energiatakarékosság szolgálatában
  on 2018-03-14 at 12:52

  A hőkamerás energetikai vizsgálat hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy akár 20-35 százalékkal csökkentsük a fűtés költségeit.

 • A számlázó programok használatának előnyei
  on 2018-02-21 at 09:38

  A magyarországi vállalkozások pénzforgalmának nyilvántartásához a jogszabályi rendelkezések kötelezővé tették az online pénztárgépek használatát. Azonban a törvény lehetőséget biztosít az online pénztárgépek kiváltására az újonnan alapított vállalkozások esetében, amire számlázással van mód. Ezeket számlázó programokkal tehetjük meg. Természetesen erre is külön szabályozás vonatkozik, így ha ezt a számlaadási formát választjuk, akkor érdemes végigböngészni a programok kínálta lehetőségeket és az ár-érték arányt is.

 • Érkezhet a Sony Play Station 5? - idén kiderülhet
  on 2018-02-21 at 09:01

  Még szinte szobahőmérsékletig sem melegedtek fel a karácsonyfák alól kicsomagolt, letisztult designnal megörvendeztető PS4 vagy PlayStation 4 Pro konzolok, a jóslatok már arról szólnak, hogy a Sony még idén piacra dobja következő játékkonzolját. Egyes elképzelések szerint talán májusra, vagy az év vége felé érkezhet meg a legújabb PlayStation, a PS5.

 • Áruhitel - ha nincs elég pénzed, de szükséged van egy jó cuccra
  on 2017-12-20 at 10:44

  Ha számítógépet, monitort, hardvert vagy akár televíziót, telefont fényképezőgépet szeretnél vásárolni, de nincs elég pénz a zsebedben, az áruhitel lehet az ésszerű megoldás. Adósságot halmozni nem okos dolog, de egy átgondolt döntéssel jól járhatsz.


Videós tesztek - hardver-teszt.hu Videós hardver tesztek

 • Thermaltake Commander MS-II számítógépház teszt
  on 2013-08-05 at 14:42

  ..a korábban tesztelt Sharkoon T5, T9, T28 kategóriájában versenyez a Thermaltake Commander MS-II számítógépház is. A külsőre csinos torony inkább csak szellőzése révén nyerte el tetszésünket, ugyanis a belső kialakítás több helyen is hagyott kívánni valót maga után..

 • GeIL EVO Veloce 2400 MHz és EVO Leggera 1333 MHz RAM teszt
  on 2013-08-04 at 15:51

  ..friss GeIL memória modulok érkeztek, EVO Veloce és EVO Leggera néven. A vörös és fehér színben elérhető Veloce főleg játékosoknak és tuningosoknak készül, míg a Leggera inkább általános feladatokra ideális. Minkét készlet kapható Dual és Quad kiszerelésben, 1333-től egészen 2800 MHz-ig..

 • MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC bemutató - 1. rész
  on 2013-03-11 at 14:14

  ..már bő két hónapja vendégeskedik nálunk az MSI egyik erős középkategóriás alaplapja és szintén középkategóriás videokártya. A hosszabb tesztciklus révén részleteibe menően mutatjuk be a MSI Z77A-GD65 és N650Ti PE 1GD5/OC párosát. Többrészes videónk első felvonása következik..

 • Bluechip konfigurátor és a legnépszerűbb hardver elemek
  on 2013-02-12 at 17:22

  ..a Bluechip konfigurátor játékába már több száz gépet neveztetek, azonban még most sem késő nekikezdeni a szavazat gyűjtésnek. Cikkünkben a játék leírása mellett egy elemzést is találtok, melyből kiderül, szerintetek mik a legjobb hardverek, valamint a legmenőbb perifériák..

 • Thermaltake Water 2.0 Performer All-In-One vízhűtés (videó)
  on 2013-01-03 at 18:12

  ..a Thermaltake Water 2.0 vízhűtő családjának legkisebb, Performer jelzésű tagja járt nálunk. A kompakt megoldás ára hozzávetőleg 20.000 Ft, vagyis a komolyabb léghűtők kategóriájában versenyez. Videónkból kiderül, mit mutat a Water 2.0 Performer teljesítmény és hangerő terén..


GAMEPOD.hu – A közösségi játékportál

forrás: gamepod.hu